Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Blog

DAN NASTAVNIH BAZA - PRIZNANJE PASATU

Pasat je 2015.g., temeljem ugovora zaključenog s Pomorskim fakultetom u Splitu,

uvršten u popis Nastavnih baza Sveučilišta u Splitu, te usko surađuje sa Fakultetom na obrazovanju i usavršavanju studenata. Možemo se pohvaliti da je putem Agencije kao Nastavne baze Pomorskog fakulteta u kratkom vremenu na brodove renomiranih svjetskih kompanija, kao sto je Dorian LPG Ltd., ukrcan veliki broj kadeta, ćime smo proširili našu bazu kvalitetnih mladih pomoraca, a studentsku praksu u Agenciji kontinuirano obavljaju studenti Pomorskog fakulteta u Splitu.

  

Na svećanosti povodom Dana nastavnih baza koja se održala na Ekonomskom fakultetu u Splitu, nastavnoj bazi Pasat dodjeljeno je priznanje za izvrsnu suradnju koje je uručeno direktoru Capt. Inu Munitiću a studentici Nikolini Šimić nagrada za najboljeg studenta na studentskoj praksi u Pasat.

Ponosni smo sto smo dio Nastavne baze Sveučilišta u Splitu i sto je nasa studentica jedina nagrađena iz ove struke. Iskoristili smo ovu prigodu da poklonimo Pomorskom fakulteta sliku Dorian LPG Ltd. broda MV Cresque, na kojem se trenutno nalaze kadeti Pomorskog fakulteta Split kao i na ostalim brodovima Dorian LPG Ltd.

Seafarers / Careers

General Business Inquries

Useful link

RSS Feed

© 2015 PASAT LTD. All Rights Reserved. Designed By BORG LTD.